dimecres, 29 d’abril del 2009

Un premi... quina il·lusió!!

Na Cris de De macarrones y fideos m'ha dedicat aquest premi... moltes gràcies!! Tu també tens un Blog màgic, artista!
Cris de De macarrones y fideos me ha dedicado este premio... Muchas gracias!! Tú también tienes un Blog mágico, artista!!
Les normes són:
Las normas son:

1. Posar el segell del premi.
1. Poner el sello del premio.

2. Posar l'enllaç de qui te l'ha regalat.
2. Poner el enlace de quien te lo ha regalado.

3. Triar 10 persones per passar-l'ho.
3. Escoger 10 personas para pasarselo.

4. Escriure un comentari al seu blog que comunicar-los el premi.
4. Escribir un comentario en su blog comunicando el premio.

Jo he triat:
Yo he escogido:


Tots aquests blogs m'encanten i son persones plenes de creativitat i idees que admir. Felicitats!
Todos estos blogs me encantan y son personas llenas de creatividad y ideas que admiro. Felicidades!

dilluns, 27 d’abril del 2009

Una nina nova a casa...

Cercant una altra cosa em vaig trobar amb un tutorial per a fer unes nines de feltre molt xules: Mimi Kirchner's hand sewn felt doll. Ho vaig intentar i aquí us present el primer resultat:
Buscando otra cosa me encontré un tutorial para hacer unas muñecas de fieltro muy bonitas: Mimi Kirchner's hand sewn felt doll. Lo intenté i aquí os presento el primer resultado:


Ara tenc un parell de nines més començades, aquesta vegada amb els vestits i els colors més diferents. Ja us les anaré mostrant.
Ahora tengo un par de muñecas más empezadas, esta vez con los vestidos y los colores diferents. Ya os las iré enseñando.


Bona setmana!!
Feliz semana!!

dijous, 23 d’abril del 2009

Bon Sant Jordi


Avui és Sant Jordi!!
Hoy es Sant Jordi!!

No som gens de sants ni res d'açò, però Sant Jordi sempre m'ha agradat: serà per la llegenda, serà per la festa del llibre, serà perquè és el patró dels escoltes, serà per la rosa i el llibre i la festa dels enamorats... sigui pel que sigui!! I he fet la meva agulla commemorativa de la diada... Què trobau?? (m'ha quedat un poc massa grossa però jo avui, com a mínim la duré tot el dia).

No soy nada de santos, però Sant Jordi siempre me ha gustado: serà por la leyenda, por la fiesta del libro, por ser el patrón de los scouts, por la rosa y el libro y por la fiesta de los enamorados... sea por lo que sea!! Y he hecho este broche commemorativo. Qué os parece?? (me ha quedado un poco, demasiado, grande, però al menor hoy lo voy a llevar todo el dia).

No teniu moltes ganes de sortir a remanar llibres?? ... Feliç dia!!
No tenies muchas ganes de salir a mirar libros?? ... Feliz día!!

dimecres, 15 d’abril del 2009

Regals per s'àvia


Aquests dies hem celebrat els fantàstics 94 anys de la meva àvia i li vaig fer un parell de regalets de fieltro: una agulla i una espècie de capsa (que vam omplir amb fotos i postals de tota la família).

Estos días hemos celebrado los 94 fantásticos años de mi abuela y le hice un par de regalitos de fieltro: un broche i una especie de caja (que llenamos con fotos y postales de toda la familia).



diumenge, 12 d’abril del 2009

Hi havia una vegada... na Ventafocs

Com duim les vacances??
¿Què tal las vacaciones?
Avui us he volgut mostrar aquesta agulla que vaig fer fa cosa d'una setmana... és la primera que faig d'un personatge que m'encanta i del que, a més, tenc una de les meves aficions més frikis: na Ventafocs.
Hoy os quiero enseñar este broche que hice hace un semana... es el primero que hago de un personaje que me encanta y del que,a demás, tengo una de mis aficiones más frikies: Cenicienta.
Ja fa uns anys, bastants, que tenc començada una col·lecció de llibres i coses del conte de la Ventafocs. Tenc més de 80 llibres diferents (de 10 idiomes diferents), pel·lícules, figuretes, pepes... i coses que he fet jo... us deix unes fotos perquè les vegueu.
Hace unos años, bastantes, que colecciono libros y otras cosas del cuento de la Cenicienta. Tengo unos 80 libros diferents (de 10 idiomas distintos), películas, figuritas, muñecas... y cosas que he hecho yo misma... os dejo unas fotos para que las veais.
Per cert, si algú té alguna cosa de la Ventafocs que vulgui canviar per alguna de les meves agulles o altres coses... què es posi en contacte amb jo per mail i en xerram.
Por cierto, si alguien tiene alguna cosa de la Cenicienta que quiera canviar por alguno de mis broches o otras cosas... que se ponga en contacto conmigo por mail y hablamos.




dimecres, 1 d’abril del 2009

Més fades

Ara que les 3 fades ja han arribat a les seves noves cases us les present. La setmana passada dues d'elles van volar cap a Can Picafort (Mallorca) i l'altra cap a Barcelona. Segur que faran molta màgia per les seves noves propietàries perquè les van rebre molt bé.. gràcies Carina i Mapi.

Ahora que las 3 hadas han llegado a sus nuevas casas os las presento. La semana pasada dos de ells volaron a Can Picafort (Mallorca) y la otra a Barcelona. Segur que haran mucha magia para sus nuevas propietarias porque las han recibido muy bien... gracias Carina y Mapi.