divendres, 30 de novembre del 2012

65 anys

 Mon pare va fer 65 anyets ahir... Molts anys!!!
Com que els regals que l'hi haviem preparat eren del tipus experiència, d'alguna manera l'hi havien de donar durant la celebració -íntima- familiar... així vaig fer aquestes 2 coses de scrapbooking i materials reciclats.

 L'avioneta ( feta amb un rollo de paper de wc, una capsa de cerals, paper d'embolica reultilitzat i una càpsula de nespresso) tenia la coa que s'alçava i a dins hi duia el val amb l'experiència.
La maleta (amb una capsa, un poc de cartolina i paper d'un calendari antic) era el regal de mo mare... a dins també hi duia el seu missatge. Ah! i totes les etiquetes que du enganxades són de llocs on ell ha estat...


És un gust fer coses que queden tan xules i emprant materials reciclats... i que, a més, agraden a la gent...
Bon cap de setmana!!

dimarts, 20 de novembre del 2012

Punts de llibre...


Emprant el mateix model, vaig fer punts de llibre de feltre i d'scrapbooking (reutilitzant papers de regals dels Reis de l'any passat :D)... Trob que queden igual de xulos i originals!!


dilluns, 12 de novembre del 2012

Taller d'Scrapbooking

 Oh, quina xalada dissabte!!! Vam anar a un taller d'Scrapbooking de LaCrop, amb na Núria Ferrando de mestra (una scrapera crack total!!!)... Gràcies Núria i Sara!!



És increible com amb un mateix kit de material es poden obtenir resultats tan diferents... na Frnzzn, sa meva cunyada, i jo vam tenir el mateix kit... i els resultats no poden ser més diferents (ni més xulos)....



Ahir, diumenge, vaig aprofitar per acabar els detalls que m'havien quedat pendents... i ara ja tenc un preciós àlbum-capsa per recordar la meva visita a Stonehenge del mes de juliol... i les fotos sembles polaroids!!! (m'encanta!!)





Em sembla que aquest any els reis duran algun detallet 'inspirat' en aquest taller... :D

divendres, 2 de novembre del 2012


Per una fieta que està a punt d'arribar.... La seva germana major, na Júlia, ja té el seu. Mirau aquí