dissabte, 26 de juny del 2010

El meu bosso



Aquest dies, n'ArtisTINA s'ha posat a fer bosses amb texans vells, i per decorar-les alguna vegada l'hi he ajudat... Quan vaig veure aquesta acabada la vaig voler per jo... M'encanta!!
Estos dias, ArtisTINA se ha puesto a hacer bolsos con tejanos viejos, y para decorar alguna le he ayudado... Cuando vi esta terminada la quise para mi... A mi me encanta!!

diumenge, 20 de juny del 2010

Diumenge des be

És un poc tard ja... però com que avui és el diumenge des be de Ciutadella de Menorca, he decidit posar aquest benet que vaig fer fa uns mesos seguint un tutorial que no sé d'on vaig treure. De fet és per posar fotos o postals o missatges (les potes són gafes d'estendre).
Bé... vagi per endavant un Bones festes de Sant Joan!!

Es un poca tarde ya... pero como hoy es el diumenge des be (es difícil de traducir... literamente es el domingo de la oveja, que inicia las fiestas de san Juan en Ciutadella) de Ciutadella de Menorca, he decidido poner esta ovejita que hice hace unos meses siguiendo un tutorial que no se de donde saqué. De hecho es para poner fotos o postales o mensajes (los pies son pinzas de tender).
Bueno, vaya por delante un felices fiestas de Sant Joan!!

diumenge, 13 de juny del 2010

Ahir, dissabte, vam inaugurar l'exposicio de treballs dels alumnes de l'escola d'Art's, on noltros anam a classe de Paper Maxe. Vam muntar una taula amb peces de tots els alumnes (petits i grans) i vam fer unes lletres ben divertides per posar el nom del curs.

Ayer, sabado, inauguramos la exposicion de trabajos de los alumnos de la escuela de Art's, en la que nosotros vamos a clases de Paper Mache. Montamos una mesa con piezas de todos los alumnos (pequeños y mayores) e hicimos unas letras muy divertidas para poner el nombre del curso.

He quedat la mar de contenta de la nostra mostra i molt gratament sorpresa del que fan els alumnes dels cursos de pintura, dibuix i manualitats per fiets i fietes... l'exposicio queda ben complerta.
He quedado la mar de contenta de nuestra muestra y gratament sorprendida de lo que hacen los alumnos de los cursos de pintura, dibujo y manualidades para niños... la exposicion queda muy completa!

Vull aprofitar per donar les gracies a la gent d'Art's per organitzar aquests cursos i donar-nos l'oportunitat d'aprendre coses tan xules. I, sobretot, vull donar les gracies a na Silvia, la nostra mestra, per la seva creativitat, il·lusio i gran paciencia.
Quiero aprovechar para dar las gracias a la gente de Art's por organizar estos cursos y darnos la oportunidad de aprender cosas tan bonitas. Y, sobretodo, quiero dar las gracias a Silvia, nuestra profesora, per su creatividad, ilusion y paciencia.

L'exposicio estara oberta aquest cap de setmana i el que ve a la sala d'exposicions de Ferreries.

La exposicion estara abierta este fin de semana i el siguiente en la sala de exposiciones de Ferreries.



(Nota: El ordenador se niega a poner acentos... a si que, perdon per las faltas!)

dimarts, 8 de juny del 2010

Pops i un cavall

Un encarrec que vaig fer fa unes setmanes: tres popets i un cavall a punt per les festes...
Un encargo que hice hace unas semanas: tres pulpitos y un caballo a punto para las fiestas...

dimarts, 1 de juny del 2010

En Fonso


Trob que serà una i bona!!
Em van encomanar si podia fer aquesta figura de’n Fonso i… si no hagués estat per l’ajuda de na Silvia no ho hauria aconseguit!! La responsabilitat per quedar bé ha estat massa.
En Fonso ha estat el president dels Escoltes de Menorca (i tambe el meu cap) fins dissabte passat i els seus companys d’equip van voler regalar-li una figura d’ell mateix...
Sembla que li va agradar... i jo vaig quedar bastant satisfeta!


Creo que será una y no más!!
Me encargaron esta figura de Fonso... y si no hubiera sido por la ayuda de Silvia, mi profe, no lo habría conseguido!! La responsabilidad por quedar bien ha sido demasiado.
Fonso ha sido el presidente de Escoltes de Menorca (y también mi jefe) hasta el sabado pasado y sus compañeros li quisieron regalar una figura de si mismo.
Parece que le gustó... y yo quedé bastante satisfecha.