dimarts, 6 d’abril del 2010

S'Àvia ha fet 95 anyets!!!

Ahir la nostra àvia Esperança va fer 95 anys... i com una rosa!! Vam fer un dinar de família ben animat i li vam fer alguns regals. N'ArtisTINA i jo li vam fer açò que veis a les fotos. N'ArtisTINA li va fer aquest davantal tan divertit: amb un pastís preciós! I jo li vaig fer la figura de paper maché... amb el nom de tota la família al davantal.

Ayer nuestra abuela Esperança cumplió 95 años... y como una rosa!! Hicimos una comida de familia muy animada y le hicimos algunos regalos. ArtisTINA y yo le hicimos lo que veis en la fotos.
ArtisTINA hizó este delantal, muy divertido: con un pastel precioso!! Y yo le hice la figura de papel maché... con el nombre de toda la família en el delantal.



5 comentaris:

Syf-artesana ha dit...

s'avia deu estar molt orgullosa de tenir una filla y una neta tant artistes...per moooolts d'anys s'avia!!!

Isabel Escartín ha dit...

Molts d'anys per s'àvia! Digué estar ben contenta amb aquests regals tan especials!

Elena ha dit...

La cosa realmente important no són els regals físics, el que trasllueixes és l'important, l'amor a l'àvia, l'afecte amb el qual es van fer aquests regals i la delicadesa de recordar una data tan especial.
Felicitats per a les tres, les unes per complimentar i a l'àvia pel seu aniversari.

Ep! ha dit...

Moltes gràcies a totes pels vostres comentaris... MOltes gràcies de part de totes tres!!

Anònim ha dit...

enhorabona, tu a jo no me coneixes, peró jo rall moltes vegades amb s'artista que ha fet es davantal.Dona s'enhorabona a na Tina ,sou dues artistases