diumenge, 13 de juny del 2010

Ahir, dissabte, vam inaugurar l'exposicio de treballs dels alumnes de l'escola d'Art's, on noltros anam a classe de Paper Maxe. Vam muntar una taula amb peces de tots els alumnes (petits i grans) i vam fer unes lletres ben divertides per posar el nom del curs.

Ayer, sabado, inauguramos la exposicion de trabajos de los alumnos de la escuela de Art's, en la que nosotros vamos a clases de Paper Mache. Montamos una mesa con piezas de todos los alumnos (pequeños y mayores) e hicimos unas letras muy divertidas para poner el nombre del curso.

He quedat la mar de contenta de la nostra mostra i molt gratament sorpresa del que fan els alumnes dels cursos de pintura, dibuix i manualitats per fiets i fietes... l'exposicio queda ben complerta.
He quedado la mar de contenta de nuestra muestra y gratament sorprendida de lo que hacen los alumnos de los cursos de pintura, dibujo y manualidades para niños... la exposicion queda muy completa!

Vull aprofitar per donar les gracies a la gent d'Art's per organitzar aquests cursos i donar-nos l'oportunitat d'aprendre coses tan xules. I, sobretot, vull donar les gracies a na Silvia, la nostra mestra, per la seva creativitat, il·lusio i gran paciencia.
Quiero aprovechar para dar las gracias a la gente de Art's por organizar estos cursos y darnos la oportunidad de aprender cosas tan bonitas. Y, sobretodo, quiero dar las gracias a Silvia, nuestra profesora, per su creatividad, ilusion y paciencia.

L'exposicio estara oberta aquest cap de setmana i el que ve a la sala d'exposicions de Ferreries.

La exposicion estara abierta este fin de semana i el siguiente en la sala de exposiciones de Ferreries.



(Nota: El ordenador se niega a poner acentos... a si que, perdon per las faltas!)

2 comentaris:

Isabel Escartín ha dit...

Les lletres han quedat ben divertides!

maria ha dit...

e anat a s'exposició,tot fantastic!