dijous, 3 de desembre de 2009

Paper maché

Com ja havia dit, ara no tenc massa temps per fer coses de feltre... vaig a tope amb unes quantes coses, però ja estic pensant en fer algunes coses de decoració de Nadal.

Avui volia comentar un curset que estic fent i amb el que m'ho pas super bé: Paper maché.
Tenim una mestra que és una crack!! Ens anima molt a fer coses i ens fa disfrutar molt. Us anim a que passeu pel seu bloc i vegeu el que fa... El paper mache y yo...

M'encanta perquè veus resultat prest i esteim preparant uns projectes molt xulos. La foto que us pos és de l'anec que vam fer el primer dia de taller (falta pintar-lo... esper no fer-lo mal bé). A partir del segon dia cada una de les alumnes hem triat una peça per fer i la tenim començada... jo estic fent una Fada padrina, que esper que vagi acompanyada d'una carabassa i unes ratetes. Ja us la mostraré quan la tengui aclarida.Como ya habia dicho, ahora no tengo demasiado tiempo para hacer cosas de filtro... voy a tope con unas cuantas cosas, pero ya estoy pensando en hacer algunas cosas de decoración para Navidad.

Hoy quería comentar un curso que estoy haciendo y con el que me lo paso muy bien: Papel Maché. Tenemos una profesora que es una crack!! Nos anima mucho a hacer cosas y nos lo hace pasar muy bien. Os animo a que paseis por su blog i veais lo que hace... El papel mache y yo...

Me encanta porqué ves los resultados pronto y estamos preparando unos proyectos muy chulos. La foto que os pongo es del pato que hicimos el primer dia del taller (falta pintar... espero no cargarmelo). A partir del segundo día, cada una de las alumnes hemos escogido una pieza para hacer y la tenemos empezada... yo estoy haciendo una Hada madrina, que espero que vaya acompañada de una calabaza y unas ratites. Ja os la enseñaré cuando la tenga terminada.

3 comentaris:

Eugènia ha dit...

Hola Esperança,
sí, na Silvia és una passada!!
jo tenc un naixement d'ella i el trob preciós.
On fas el curs?
A Ciutadella?
que és el curs que mostra al seu bloc?

Ep! ha dit...

Hola Eugènia!!

Feim el curs a Ferreries, organitzat per Art's i, encara que som poques, ens ho passam molt bé...
Records

sif ha dit...

ARA JA HE ENGREIXAT 4 QUILOS!!! MES MES!!!